etterem-kezdo

O nama

Restoran Capriolo se nalazi neposredno na izlazu iz Bačke Topole ka Bečeju i smešten je na predivnom istoimenom salašu u neposrednoj blizini vinarije Brindza. Od Novog Sada je udaljen oko 75 km, a od Subotice 4o km.

Ambijent restorana je rustičan, a raspolaže sa tri sale koje su rađene u različitim stilovima. Picerija je rađena u stilu stare lovačke kuće u drvenom dekoru, koja čini srce samog objekta. To je ujedno i najstariji deo, čije zidove krase bogati trofeji ovdašnjih lovaca. Unutrašnja sala je uređena u klasičnom stilu, a najnoviji deo restorana je zatvorena terasa. Na terasi dominira vinski kutak, sa nekim seoskim detaljima i lepim trofejima.

Čitav ovaj kraj je već dugo poznat po lovnom turizmu, a salaš Capriolo zauzima posebno mesto u ovoj vrsti ponude jer je omiljeno odredište ljubitelja ovog sporta. Raspolažemo sa velikom iskustvom u organizovanju sezonskog lova, sa mogućnošću smeštaja i lovačkih pasa.

Objekat je sa radom počeo 1991. godine, a za već tako zavidan period svog postojanja stekao je epitet renomiranog restorana koji se, kako ponudom domaćih nacionalnih specijaliteta, može pohvaliti i velikim izborom jela italjianske i internacionalne kuhinje.

Restoran raspolaže i sa smeštajnim kapacitetima udaljeno od buke grada, gde se garantuje miran boravak i opuštanje za posetioce ovog imanja. Gostima su na raspolaganju dvanaest dvokrevetnih soba. Sobe imaju mogućnost dodatnog ležaja. Šest soba se nalaze u lovačkom domu, u jako prijatnom okruženju, a dodatnih šest soba u okviru vinarije i poseduju prostran zajednički dnevni boravak, trpezariju i saunu. Pogodan je za grupe ali i za individualne parove.

Enterijer je izrađen u rustičnom stilu u kombinaciji sa savremenim tehničkim rešenjima. Sobe su klimatizovane, i obezbeđen je neograničen pristup bežičnom internetu. Deo usluge je i korišćenje saune.

Pored restoranskih i pansionskih usluga nudimo i mogućnost organizovanja svadbi, maturskih večeri, rođendana i ostalih porodičnih ili drugih svečanosti.

 

Meni

Jelovnik

Predjela, glavna jela, roštilj, deserti

Pizze

Pizze, špagete, penne, tagliatelle

Karta pića

Voćni sokovi, topli napici, aperitivi, likeri, piva

Vinska karta

Veliki izbor kvalitetnih vina